Belgische topkwaliteit bij beloroma

Als Verona.pro hebben we onze strepen verdiend in de wereld van ramen en deuren. Maar de wereld staat niet stil en onze ambities blijven groeien. Er komen heel wat nieuwe producten aan en we maken plannen voor de export van onze Belgisch kwaliteitsproducten. Om ons groeiverhaal extra kracht bij te zetten, kiezen we voor een nieuwe uitstraling. Met een nieuwe look, een nieuw logo én een nieuwe naam: belorama. Belle, Belgisch én hoogkwalitatief!

More than a century ago …

Het verhaal van onze ramen en deuren start in 1919 bij René Verstaen. De ambacht werd na 30 jaar van vader op zoon doorgegeven. Sinds 1990 vindt u ons op de huidige locatie. In de jaren die volgden werd heel wat geïnvesteerd in gebouwen, productie-automatisatie en productontwikkeling. Die combinatie van vakmanschap en de durf om te investeren zorgt dat we anno 2022 een nieuwe stap kunnen zetten en dat we verder gaan onder de naam belorama. Er mag vandaag dan wel geen Verstaen meer actief zijn in ons bedrijf … de familiale sfeer en drang naar kwaliteit is nog even sterk aanwezig als 100 jaar geleden!

The best before the biggest

Service en kwaliteit zijn bij ons geen loze beloftes. Wij brengen hoogstaande ramen en deuren tegen een scherpe prijs, zonder in te boeten aan kwaliteit. Die kwaliteit is ook voelbaar in onze service. Wij staan zelf in voor de secure plaatsing bij grote projecten en sleutel-op-de-deurwoningen. Onze eigen vakteams zorgen voor een secure afwerking, kwaliteitscontrole inclusief!

Ook wanneer u als zelfstandig schrijnwerker onze ramen of deuren installeert, staat u er niet alleen voor. In onze Academy leert u de finesses van ons product. Zijn er na de plaatsing nog vragen of problemen? Onze interne dienst na verkoop helpt u snel verder. De grootste worden is niet onze ambitie, de beste partner in ramen en deuren zijn is dat wel!

belorama

belorama als partner

Wij zijn graag de partner van projectonwikkelaars, bouwbedrijven en ambitieuze schrijnwerkers-wederverkopers. Bij ons koopt u veel meer dan een product. U koopt Belgische kwaliteit, persoonlijke begeleiding en een ijzersterke service!

Waarom partner worden van belorama?

  • Laat uw klanten kiezen in onze up-to-date showroom, 7/7 van 8 tot 22 uur.
  • Volg uw projecten online op, van bestelstatus tot dienst na verkoop.
  • Maak vlot offertes in ons handig rekenprogramma.
  • Krijg deskundige opleiding in de belorama Academy.
  • Download tal van catalogi, folders, technische fiches …